2012. január 22., vasárnap

Két tüntetés hírei nyomán


A szombati szimpátiatüntetéshez: Ez az ország antiszociális személyiségzavaros. Nem tanul, nem szeret... és úgy tűnik, jelentős része nem is szorong,  félelmét   úgy oldja, hogy  kritikátlanul csatlakozik egy a Vezérben szintén kritikátlanul bízó nyájhoz.. A népesség nagyobb, infantilis hányadának még mindig szüksége van egy cáratyuskára. A mózesi negyven év kevés levetni a paternalista rabszolga-identitást. Lázadónak álcázva magukat valójában görcsösen kapaszkodnak az anakronisztikus járókeretekből gyártott börtönrácshoz, mert félnek a szabadságtól.
Ez az ország következmények nélküli ország. Mindig mindenki megúszásra játszik, és eddig sikerült is következmények nélkül rombolni, lopni, csalni,, tehát folytatják tovább. Azonban nem lehet a végtelenségig mindent megúszni. Ha ők most nem buknak el, egyszer mi fogunk helyettük, de nagyon.





A vasárnapi sajtószabadságos, Klub-rádiós megmozdulásról röviden annyit, hogy a beszűkült gondolkodás valóban nem oldalfüggő. Vannak még, akik prófétaként tekintenek Bolgár Györgyre...


Tömegmegvilágosodás nem létezik. Egyénként rajtunk múlik, hogy mentálisan, spirituálisan sikerül-e felülemelkednünk mindezen. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése