2010. június 28., hétfő

Egy könyv hatása

... úgy látszik, nálam kb. addig tart, amíg olvasom.

A hétvégén vidéki vendégségben, kényelemben, kiszolgálva, gondtalanul kiolvastam De Mello könyvét arról, hogyan váljunk függetlenné másoktól. Minden sorával egyet értettem.
Majd hazajöttem, és amint betettem a lábam a lakásba, nyomban szeretetért kezdtem kuncsorogni.

8 megjegyzés:

  1. Trendo, mintha ebben volna némi káröröm...
    Na mindegy, Évánál olvasott versedet adod vagy nem adod, én már elvettem, betettem a teablogba. Bee, ez itt meg az én kárörömöm.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Marvin!
    Hát ez egy roppant érdekes, eredeti blog, gratulálok hozzá! Véletlenül kerültem ide, és már egy ideje visszamenőleg olvasom...

    VálaszTörlés
  3. Rendben Névtelen :)

    Csak ne akard, hogy megfeleljek Neked.
    Mert én Neked se akarok megfelelni.

    VálaszTörlés
  4. Névtelen, egyébként amikor szétküldtem anno a linket, még azt hittem, ez csak egy amolyan magazin-féleség lesz. Nem az lett. Ma már nem is küldeném szét.

    VálaszTörlés
  5. Marvin,

    nem kell hangsúlyoznod, hogy nem akarsz megfelelni nekem!Nem is kell! Nem várok én semmit. Már amúgy is "megfeleltél" -akaratodon kívül akár-, hiszen megtaláltam a blogodat, és benne olyan gondolatokat, amelyek számomra érdekesek, továbbgondolásra érdemesek, vagy ismerősek (sok megjelölt kedvenced, véleményed az enyém is), vagy épp furák, szokatlanok, meglepőek, de ez a legjobb abban, ha másokkal találkozik az ember -még, ha csak virtuálisan is-. :)
    Tehát most elkezdtem visszaolvasni a régebbi bejegyzéseidet, kattintgatok a megadott linkekre. Köszi!
    (Feladom "Névtelenségemet", Gyöngyi vagyok.)

    VálaszTörlés