2009. december 26., szombat

Futurista kiskutya és horrorisztikus macska

"Ördög vagy angyalom"




Szalad, szalad a Mandula, ki tudja, hol áll meg...


2007-ben még milyen ártalmatlan kópénak látszott...



5 megjegyzés:

  1. Ez a kis futurista egy szálkásszőrű tacskó hölgy? :)

    VálaszTörlés
  2. Mandula egy igazi városligeti keverék, ugyanis ott találtuk tíz évvel ezelőtt, tenyérnyi korában. Szemünk láttára hajította el egy kínai pár.Autoimmun beteg, ebbe emberek simán belehalnak, főleg, mióta a tb nem támogatja a gyógyszert, de a Mandulának jó dolga van, tíz éve fizetjük a humángyógyszereit. Újabban aloe-gélt is kap a naccsága, hogy csak másnaponta kelljen gyógyszerezni. Ugyanis mint látható, a sok szteroditól némileg hiperaktív, és hát belőle se lesz már olimpikon :)
    Hosszú szőrű tacskó, és - bármilyen kínos, de a hátsó kisasszonyos felén sajnos látni -, palota pincsi is hetedíziglen valahol, a továbbiakat nem lehet tudni. A hosszú szőrű tacsi tutti.
    De a cica is "találmány", ahogy eddig minden cicánk és kutyánk az volt. Pénzért csak egyszer vettünk állatot, egy nyuszit, még amikor kertesházunk volt, és ő vagy 5 évig velünk élt, Mandula volt a legjobb barátja.

    VálaszTörlés
  3. Anyámnak is menhelyi tacskója volt, a Csöpi...
    Nekünk 16 évig volt társunk egy gyönyörű barna burma cica. Most egy pezsgőszín (ez a szürkés-kék flancos megnevezése tenyésztőéknél, a rák tudja, miért?:)tonkinéz Főnökasszonynak vagyunk a személyzete :)

    VálaszTörlés
  4. A Popper-könyvet azt látom, a másik könyv és a DVD, az mi???
    Ms. Kíváncsi.

    VálaszTörlés
  5. :)))

    Fehértea-válogatás, Sörgyári Capriccio (videókazettán elkopott), A Manók c. nagy képeskönyv, borítékban egy februári barcelonai utazás, egy törkölypálinka, Száz év magány (a régi puhakötésű elrongyolódott) lapjai között némi pénzmag egy új nyomtató-szkenner kütyüre. A Hundertwasser-könyv már nem volt a fa alatt a kép készítésekor, mert folyamatosan olvasom.

    Ma még szaporodott egy borral és egy úti párna-takaró szettel a halom.

    Már mindent tudsz?

    VálaszTörlés