2012. március 29., csütörtök

Reggeli, uzsonna, vacsora... variáció a savanyú káposztára



Kedvenc mátrai kisvendéglőmben a várakozás idejére mindig az alábbi éhségcsillapító finomságot teszik az asztalra.
Savanyú káposzta, lila hagyma, tejföl, juhtúró elegyéből pasztát készítenek, s friss házi kenyér mellé kínálják. Én még pirítóshoz is el tudom képzelni.

Ez a poszt írattatott pediglen egy böjtnapomon. Kéretik érte megbocsátás.

5 megjegyzés:

  1. Még a végén gasztroblog leszünk mindketten az utóbbi bejegyzéseink alapján!:-)))Igaz, hogy elég szegényes ötletekkel álltunk elő, de minek az a nagy flanc!:-)))

    VálaszTörlés
  2. Meg van bocsájtva. Isteni eledel. :) Hajában sűtt krumplihoz is isteni. :)

    VálaszTörlés
  3. Á, Duende igazad lehet! Ki is próbálom. Éva... én konyhai antitalentum vagyok, szóval érdekes lenne a gasztroblogom :)

    VálaszTörlés
  4. Marvin, ha láttad az én medvehagymás vajas kenyerem a legutóbbi bejegyzésemben, akkor az sem egy talentumra vall.:-))) Igaz, én szeretek főzni, valamennyire tudok is, de az én gasztroblogom is érdekes lenne.Úgyis tudod, hogy viccnek szántam!

    VálaszTörlés