2010. július 6., kedd

Úgy táncolsz...

ahogy élsz? Meglehet.













Mióta az eszemet tudom, táncolni szeretnék. A szüleim versenyeket nyertek, de engem nem tanítottak, és később se volt lehetőségem megtanulni.
Ezen a héten esténként másfél órát táncolok. Kezdő társastánc tanfolyamra járok öt alkalommal, ami kóstolónak megteszi. Bár perspektívája nincs a dolognak, mert továbbra sincs kivel táncolnom, és vélhetően el fogok mindent felejteni, de most az a fontos, hogy élvezem, s nagyon várom az estéket.

A partneremet a stúdió biztosítja, és majdnem olyan profi, mint a tánctanár. Ám az első félórában kiderült, hogy tánc közben is épp azokba a korlátaimba botlok, mint bárhol máshol az életemben.

(Ebből lassan már kvíz-játékot is szervezhetnék. Milyen hibákat követ el Marvin táncnál is? Aki többet eltalál, az nyeri a Nagy Emberismerő díjat:))

8 megjegyzés:

  1. Nem szeretnék hiba-listát. Patrick Swayze-vel viszont szeretnék táncolni. RIP

    VálaszTörlés
  2. Soha nem tudtam táncolni, jártam tánciskolába, de utána nem gyakoroltam., Szerintem két ballábas vagyok, ritmusérzék nélkül.Nem táncoltam, mert szégyelltem, hogy kiderül éppen egy olyan valakinél, aki esteleg tetszik. Szóval, nem voltam a magabiztosság csúcsán.
    Az persze más kérdés, hogy gyakorlással sok minden megoldódott volna, de valójában nem is érdekelt a tánc.

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom kitől kérdezed a kérdésed.Aki jön vagy berától? Mindegy, válaszolok, bera talán elnézi, ha helyette teszem meg.
    RIP= Rest in Peace
    Nyugodjon békében!

    VálaszTörlés
  4. Éva, én viszont folyton táncolnék... ha lenne kivel.
    Ha tehetem, ezután - jobb híján - majd időnként tánciskolába járok, klf. táncokat tanulni. Addig is élvezkedem.

    VálaszTörlés
  5. Bocsi, lemaradtam a nagy fesztiválozásban :)
    Halgassatok Pink Martinit, olyan táncolhatnékom lett tőlük, hogy szívem szerint én is tanfolyamra járnék. Gyerekkoromban tanultam minimális társastáncot, imádom. Hajrá, Marvin!

    VálaszTörlés
  6. Jó, majd hallgatunk :)

    Nekem is csak a múlt hét jutott a táncból. De jó volt.

    VálaszTörlés