2010. július 19., hétfő

Hogy mik vannak!



Szombaton Szentendrén voltunk, Dunában lubickolás céljából. És ebbe botlottunk. Sose hallottam még sárkányhajóról, most viszont végignézhettem egy selejtezőt. A kétórás nap- és vízfürdőzést ugyan zavarta kissé az állandó ütemes dobolás - ugyanis erre húzzák egyszerre az evezősök -, de legalább tágult megint a világról szóló tudásom :)

6 megjegyzés:

  1. Nálunk van sárkányhajó klub, és a rendezvényünkön is volt ilyen túra, lehetett rá jelentkezni. Én még nem próbáltam ki. Ez valójában tíz pár evezős "csónak". Jó csapatépítő módszer. Itt mindenkinek bele kell húzni.:)

    VálaszTörlés
  2. Igen. Gy. mondta, hogy szívesen lenne a dobos :)

    VálaszTörlés
  3. Mi minden faxságot átveszünk keletről, nyugatról kritika nélkül. Mikor lesz az, hogy MI találunk ki valami baromságot, amit beetetünk a világgal és gennyesre keressük vele magunkat, vagy legalább jó fejnek tekintenek minket miatta? Utoljára Rubik-kocka volt léc-közelben, de azt is hagytuk lenyúlni :)
    No persze a tam-tamot azt szeretjük verni :))))

    VálaszTörlés
  4. Van amit nem baj, ha átveszünk. Szerintem.
    Az pedig, hogy mi frusztráltak és dühösek, elutasítóak és kirekesztőek vagyunk, nem a nyugat vagy a világ hibája. Ezt tisztán a mi felelősségünk.

    VálaszTörlés