2010. május 1., szombat

Megvadultak a színeim!

Segítség, segítség!

Már egy hete, és reménykedtem, hogy elmúlik, de nem.
Ha az van beállítva, hogy a sidebar színe szürke, akkor mitől lett mindenem hupikék és lila? A linkek színe most is világoskékre van állítva, akkor miért nem az? Én nem csináltam semmit...

Van valakinek valami ötlete?

7 megjegyzés:

  1. Szerintem a monitorod környékén kellene vizsgálódnod.

    VálaszTörlés
  2. Válaszolni akartam, hogy de más színeim nem vadultak meg, de mire ideértem, ezek is rendbe jöttek. Pedig nem csináltam semmit...

    VálaszTörlés
  3. No én feladom!
    Most megint lilák és hupikékek vannak itt, pedig semmit nem állítottam át, csak egy posztnyit lapoztam, és mire visszaértem, megint ronda lett az oldalsáv és a linkek.
    Nem értem...

    VálaszTörlés
  4. Asztali gép vagy laptop?

    VálaszTörlés
  5. Asztali.
    Kósza, nem tudok hozzád kommentelni tegnap óta, mert azt mondja mindig, hogy nem jól írom be az ellenőrző kérdésre a választ. Pedig jól írom be, mert ha azt kérdezte, milyen nap van, akkor tegnap hétfőt írtam be, egyszer ékezettel, egyszer ékezet nélkül, de nem volt jó, és ha azt, hogy mennyi tíz meg huszonhét, akkor beírtam, hogy harminchét, de nem volt jó semmi.

    VálaszTörlés
  6. Kósza, rájöttem a színprobléma mibenlétére, de a megoldásra nem.

    Ha a marvingalaxisa.blogspot.com-on nézem az egész blogot, akkor vad kékek és hupililák az oldalsáv valamint a linkek betűi. Ha belemegyek a posztba, akkor ugyanezek teljesen normális színűek, olyanok, amilyenre be lettek állítva.

    Most már 10 napja...

    VálaszTörlés
  7. Rejtélyes.
    Hasonlít ahhoz, amikor a monitorkábel egyik szála kontakthibás és vagy színhelyes a kép, vagy nem.

    VálaszTörlés