2010. október 21., csütörtök

Szürreális

Még valamikor a nyáron megállt a falióránk. Elemet cseréltünk, kocogtattuk, megjavítottuk a letört mutatóját... hiába. Úgy tűnt, az örök háromnegyed nyolcak világában maradunk. Tegnap éjjel rászállt - a korábbi posztban kifejtett rejtélyes invázió nyomán - egy légy, lecsaptuk, és az óramutató megmoccant. Azóta is folyamatosan jár, még a beigazítást is tűrte. Most, hogy költözünk, és mindenki megvette a maga új falióráját is.
Biztos tanúlságos szimbólum lenne, ha meg tudnám fejteni.

3 megjegyzés:

  1. Érdekes. Valójában lehetne két válasz is..attól függ honnan nézzük. De az lényeges, hogy amikor közösen voltatok, és pont nyáron, úgymond az élet teljében, nem a kezdeti tavaszban, s nem a nyugvó őszben, megállt. Most elindult, egy légytől, egy élettől, egy különös invázióból odakerülő lénytől. Vagyis van élet, és az idő, az élet is megy tovább. Újraindult, hogy újrakezdjétek, külön órákkal, külön utakon. A kérdés már csak az, mi lesz az órával?

    VálaszTörlés
  2. A kérdés jó. Erre nem is gondoltam. Szerinted mi legyen?

    VálaszTörlés
  3. Vágjátok ketté :) No, jó, ez butaság:) Ki csapta le a legyet? Vagyis ki indította el újra...? Talán az vigye magával :)

    VálaszTörlés