2011. november 26., szombat

Hályog a szemünkön




Kedvenc Maffiavezérem meg van róla győződve, hogy Jó és Boldog vagyok. Valamint hogy irigylésre méltóan közvetlen kapcsolatban állok a Mindenhatóval, és minden rendben van az életemben, a néhány problémás apróságnak kizárólag külső, megváltozhatatlan okai vannak - nem csak rajtam kívül állóak, de feltétlenül rajta is, úgymint például genetika ill. hogy milyen családba születik az ember. Az ellenséges külvilág... Amelyik egyébként őt üldözi igazán, hajszolja, ingatja vagyonát, elveszi örömeit. Gondja közel s távol csak neki van.
Míg ő ezt gondolja, ezt akarja látni, addig az egyiptomi hét csapás vonul át az életemen. Az utcán kiabálok vele, a boltban a fiával... és csupa jó, boldog segélykiáltással jelzem a világnak, hogy mennyire jó és boldog vagyok. No és hogy milyen közel állok Istenhez. 
A Helyi Maffiavezér önmagát sem látja, így másokat és a körötte levő világot sem. Tehát engem sem. Kényszeresen félti és védi a szemét, ha nem nézne ki ostobán, a napszemüvegén is napszemüveget viselne. A hályogtól különösen fél. Pedig már most is viseli.

Gengszterek, despoták, diktátorok sérült lelkének anatómiai analízisével mostanra már elég jól boldogulok.Gyanítom, pont ugyanazokat az ego-játszmákat játszák, mint mi a sérült lelkünkkel, csak nagyobb a játékterük, többet tudnak ártani. Ahogy hatalmánál fogva többet tud használni valaki, ha felnőtt ember. Ha FELNŐTT a hatalomhoz. 

2 megjegyzés: