2010. augusztus 4., szerda

Mulatságos fordítás

Véletlenül kitöröltem az egyik blogomat. Talán mondanom se kell, hogy nem az alábbi google-fordítás segítségével sikerült visszaszereznem.

"Módszerek Visszaszerez Töröl Blogger-fiók
Írta CoolDeep on 12:39

Blogok kaphat hagyni számos módon. Egyszer el kell hagyni a blog nem vész el örökre így ne ess kétségbe. Azonban mindig biztonságosabb hát a blogokat rendszeresen, hogy van egy tartalék megoldás.

Is emlékszik, hogy hát a sablon, és hát a kütyü sablon adatok további biztosítást.

Vannak olyan megoldások számát visszaszerez töröl blogok ............

Hogyan blogok kap hagyni? Ez akkor fordulhat elő több módon:

1. Véletlen kattintva a "blog törlése" gomb alul a Beállítások ---> Basic subtab. (Belépés a Blogger.com-----> kattintson a Beállítások linkre Műszerfal).

2. Ha megsértette a Blogger TOS a blog is kap törölte őket.

3. A betörés fiókjába. Győződjön meg róla, hogy egy erős jelszót, és változtassa meg rendszeresen ezt megakadályozzák.

4. Ha törli a Google-fiók. Ez nem törli a blog, de törli a Blogger szolgáltatást társított Google-fiókjába, és megakadályozza a hozzáférést a Blogger Műszerfal.

5. Pszeudo-törlése. Ez történik, ha nem látja a blog a kezelőfelület bejelentkezés után a Blogger.com. Ön szerint a blog törlésre kerül.Valójában egy másik számlára. Hogy lokalizálják belépés az összes e-mail cím van, egyszerre csak egy. Ha elfelejtetted a jelszót kap ez orrgazdaság keresztül: http://www.blogger.com/forgot.g. Ha a bejelentkezés sikertelen látni a lehetőségeket a Tennivalók Blogger Belépés problémák.

Változó Blog címe (URL) nem törli a blog. Az eredeti címet is felvette a spammerek is új cím soha nem lesz a régi forgalom. Ezért változik a blog címe nem ajánlatos a régi blogok.

Visszaszerez Töröl BLOG HIVATALOSAN

Helyreállítani a törölt blogjukban hozzászólások és megjegyzések Önnek tájékoztatást kell adnia a törölt blog kitöltésével a forma van:

http://help.blogger.com/bin/request.py?contact_type=deletedblog


Blogger azonosítani tudja a tulajdonjogát a blog előtt visszaállítása neked. Nem lehet lekérdezni egy URL-t valaki más törölte.


RECOVER Google Fiók

Ha törölte Google-fiókjába lehet kapni újra itt van:

http://www.google.com/support/accounts/bin/request.py?ctx=accounts_hc&contact_type=ara

Csak miután figyelembe vissza akkor jelentkezhet Blogger.com.

RECOVER Malware sújtott blogok

Ha a blog törölték az első Blogger be a hivatalos kérelmet a http://www.blogger.com/problem.g. Ha nem közlés után 7 munkanapon belül telt akkor be kérelmet itt:

https: / / spreadsheets.google.com / viewform? key = pZHHZdeYKeHgXlmtdMIRfbw & email = true


RECOVER pozíciók és a BLOG URL

Törölve blog URL-ek csak visszaigénylésére a számlára, amely törölte őket. Egyéb számlákat kap "nem elérhető" válasz, ha kérés URL inuse vagy URL hagyni. Még inaktív URL minősülnek "él", és a használata még akkor is lehet Nincsenek új hozzászólások rajta.

Helyreállítani a törölt URL egyszerű logika, hogy a számla (Blogger.com), amely törölte azt. Kattintson a Blog létrehozása linkre Műszerfal, írja be ugyanazt az URL, és kövesse a nyilak, hogy visszaköveteli azt. Ez nem fogja vissza az üzeneteidet. -Hoz visszaszerez-a póznák megy Google.com és írja be a keresőmezőbe:

cache: BLOG_URL

Cserélje ki a CAPS-val-a blog url / link / cím. Kattintson a Keresés gombra. Ez csak akkor működik, ha a blog már a Google által indexelt. Ez nem fog működni a blogokat, amelyek jött létre, és hagyni 2-3 héten létrehozásuk. Ezután másolja a hozzászólások és tészta őket a regenerált blog.

Végül Hagyja FÓRUM EGY számla tehát létre tudja hozni azt egy másik. Helyette transzfer blog egyik fiókból a másikba változó tulajdonosa.

Is törlődik blogok nem tűnnek el az internetről azonnal. Tartózkodnak a Google cache fent látható. Hogy teljesen eltávolíthatjuk őket meg kell benyújtania kérelmét a Google Webmaster Tools törlését követően:

http://www.google.com/webmasters/tools/removals

Forrás: http://betabloggerfordummies.blogspot.com"

4 megjegyzés:

  1. Zseni lennél, ha ez alapján sikerült volna. De számomra az is zseni, aki bárhogy helyrehoz valamit, amit elrontott, törölt!:-)

    VálaszTörlés
  2. Remélem, a póznát és a tésztát is felhasználtad a visszaszerzéshez!

    VálaszTörlés