2012. május 16., szerda

Üzenet egy közösségi portálon, út előtt (tervezet)


"Köszönet


Szeretném hálámat kifejezni azoknak a zarándoktársaknak, barátoknak, ismerősöknek, akik nehezen nélkülözhető fillérjeikkel (aki cipőre valóját adta, szalad tovább az ócskában, annak angyalszárnyakat kívánok), szolgáltatási díjukról lemondással, felszerelési tárgyakkal, váratlanul felbukkanó jókívánságokkal, tanáccsal, bíztatással, lelkigondozással támogatták a  felkészülésemet.
A "fapados" úthoz szükséges összegnek a másik fele nélkül indulok el, egészségi állapotom se szerepel a támogatott opciók között Alexandra Halász kacagtatóan okos cikkében (http://www.harmonet.hu/ezoteria/58238-camino-a-gyakorlatban.html), ezért ha valamilyen okból odavesznék - feltehetően valahol Barcelona vagy a Primitivo környékén - , emléktábla kihelyezésével végrendeletileg W. Bea csoki- és szómágust bízom meg. A feladat - legjobb szándékaim szerinti okokból kifolyólag  - másra át nem ruházható. Megkérem tisztult lelkű zarándoktársaimat, hogy arra járván, a szokásos kavicsgúlákat ne mulasszák el jó szívvel gyarapítani. Gondoljatok arra, hogy az Útról eltávozni mennyivel bíztatóbb a jövőre nézvést, mint például a négyes-hatos villamos alól :)

Köszönetet mondok azoknak a  zarándoktársaimnak is, akik segítségkéresemre játszmákkal reagáltak. Inspiráló út volt  ez is. 

Minden jót kívánok azoknak, akik most járják az Utat, vagy most készülnek fel rá. Amint a kedvenc zarándok-íróm mondja, a közértig vezető út is lehet Camino. 





A.-nak nagyon köszönöm a kedves elnevezést is :)

... Buen Camino Panda"

3 megjegyzés:

  1. Szóval mész, újra elindulsz...
    Én a közértig zarándokolok néha, aztán kicsit messzebb, melyben benne van munkahely( ide legtöbbet!), barátok, Anyu, szeretteim.Néha közelben lévő poros út, erdő, parasztház, templom, ha egyedül vagyok ott emberként.Úgy értem ott soha nem vagyok "egyedül". Szabadban lévő haranglábhoz megyek leginkább, ha tehetem.
    Rájöttem, hogy most térben zarándokolni, vagyis utazni, messzire menni most nem adatik meg.Itthon tart a felelősség. Lélekben megy a zarándoklat, de a kettő úgyis összefügg. Ha távolra mennék, az is a lélekről szólna.
    Isten áldjon, minden jót!

    VálaszTörlés
  2. Én azonban most a Camino intenzív nagyítója alatt megyek szembe a félelmeimmel...

    VálaszTörlés