Kedvenc mátrai kisvendéglőmben a várakozás idejére mindig az alábbi éhségcsillapító finomságot teszik az asztalra.
Savanyú káposzta, lila hagyma, tejföl, juhtúró elegyéből pasztát készítenek, s friss házi kenyér mellé kínálják. Én még pirítóshoz is el tudom képzelni.
Ez a poszt írattatott pediglen egy böjtnapomon. Kéretik érte megbocsátás.
Még a végén gasztroblog leszünk mindketten az utóbbi bejegyzéseink alapján!:-)))Igaz, hogy elég szegényes ötletekkel álltunk elő, de minek az a nagy flanc!:-)))
VálaszTörlésJa, a recept finom!
VálaszTörlésMeg van bocsájtva. Isteni eledel. :) Hajában sűtt krumplihoz is isteni. :)
VálaszTörlésÁ, Duende igazad lehet! Ki is próbálom. Éva... én konyhai antitalentum vagyok, szóval érdekes lenne a gasztroblogom :)
VálaszTörlésMarvin, ha láttad az én medvehagymás vajas kenyerem a legutóbbi bejegyzésemben, akkor az sem egy talentumra vall.:-))) Igaz, én szeretek főzni, valamennyire tudok is, de az én gasztroblogom is érdekes lenne.Úgyis tudod, hogy viccnek szántam!
VálaszTörlés